Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Instalatii sanitare si termice
24000 lei
Brand
Businessprotection(bp)
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Societatea comercializeaza si monteaza  centrale termice gaz/ lemn/ peleti/ electrice, boilere electrice/ lemn/ termo, seminee, termocamine, incalzire prin pardoseala, panouri solare, etc.

         Termocaminele imbina functionarea unei central pe lemn cu avantajul esthetic al unui semineu, constituind Solutia ideala pentru cei care, nu vor sa renunte la confortul dorit si personalizat.
Acest produs va ofera maxima economie si functionalitate combinata cu calitatea si valoarea estetica facand astfel din acest produs un obiect care uneste totodata clasicul si modernul intr-un ambient relaxant si calduros.

         Termocaminele nu sunt tot una cu semineele. Cele mai multe persoane confunda cele doua produse fara a sti  ca un termocamin se apropie mai aproape de o termocentrala, produsul putand incalzi si spatii de 350 mp spre deosebire de un semineu care are capacitatea de a incalzi suprafete cu mult mai mici si nu pot oferi produsul apa calda, neavand in dotarea lor serpentina interschimbabila pentru productia de apa sanitara.
Din Gura in Gura